Financiële verantwoording

Jaarrekening G.A. van der Lugt stichting 2021Hierbij publiceert de G.A. van der Lugt Stichting het Rapport inzake de jaarstukken 2021 inclusief de Samenstellingsverklaring van de externe accountant. De jaarstukken zijn als PDF document te downloaden.


Jaarrekening G.A. van der Lugt stichting 2020Hierbij publiceert de G.A. van der Lugt Stichting het Rapport inzake de jaarstukken 2020 inclusief de Samenstellingsverklaring van de externe accountant. De jaarstukken zijn als PDF document te downloaden.


Jaarrekening G.A. van der Lugt stichting 2019Hierbij publiceert de G.A. van der Lugt Stichting het Rapport inzake de jaarstukken 2019 inclusief de Samenstellingsverklaring van de externe accountant. De jaarstukken zijn als PDF document te downloaden.


Jaarrekening G.A. van der Lugt stichting 2018Hierbij publiceert de G.A. van der Lugt Stichting het Rapport inzake de jaarstukken 2018 inclusief de Samenstellingsverklaring van de externe accountant. De jaarstukken zijn als PDF document te downloaden.


Jaarrekening G.A. van der Lugt stichting 2017Hierbij publiceert de G.A. van der Lugt Stichting het Rapport inzake de jaarstukken 2017 inclusief de Samenstellingsverklaring van de externe accountant. De jaarstukken zijn als PDF document te downloaden.