Financiële verantwoording

Hierbij publiceert de G.A. van der Lugt Stichting het Rapport inzake de jaarstukken 2020 inclusief de Samenstellingsverklaring van de externe accountant. De jaarstukken zijn als PDF document te downloaden.

Hierbij publiceert de G.A. van der Lugt Stichting het Rapport inzake de jaarstukken 2019 inclusief de Samenstellingsverklaring van de externe accountant. De jaarstukken zijn als PDF document te downloaden.

Hierbij publiceert de G.A. van der Lugt Stichting het Rapport inzake de jaarstukken 2018 inclusief de Samenstellingsverklaring van de externe accountant. De jaarstukken zijn als PDF document te downloaden.

Hierbij publiceert de G.A. van der Lugt Stichting het Rapport inzake de jaarstukken 2017 inclusief de Samenstellingsverklaring van de externe accountant. De jaarstukken zijn als PDF document te downloaden.

Hierbij publiceert de G.A. van der Lugt Stichting het Rapport inzake de jaarstukken 2016 inclusief de Samenstellingsverklaring van de externe accountant. De jaarstukken zijn als PDF document te downloaden.

Hierbij publiceert de G.A. van der Lugt Stichting het Rapport inzake de jaarstukken 2015 inclusief de Samenstellingsverklaring van de externe accountant. De jaarstukken zijn als PDF document te downloaden.