Nieuwsberichten

Veilig werken staat hoog in het vaandel bij de Van der Lugt stichting. Er wordt alles aan gedaan om ongelukken te voorkomen. Naast het werken met protocollen, het geven van instructies en het werken met goed en veilig materiaal, kan het toch gebeuren dat iemand zich bezeert of verwondt.

In het nieuwe werkseizoen kunnen we dankzij de sponsoring van de Tragter Groep nog beter voorbereid aan het werk. Directeur Hans Tragter bleek direct en met plezier bereid om twee goed gevulde EHBO-koffers gratis ter beschikking te stellen aan de Van der Lugt stichting.  Deze nieuwe koffers vervangen de bestaande en kleinere EHBO-dozen. Uiteraard hopen we minimaal gebruik te hoeven maken van deze koffers, maar draagt het zeker bij aan het veiligheidsgevoel.

Langs deze weg nogmaals onze hartelijke dank aan de Tragter Groep.